L’Aeroport del Prat, rep el reconeixement “The Voice of the Costumer” pel seu compromís d’escolta al passatger 
Publicado el 11 de febrero de 2022

El Consell Internacional d’Aeroports (ACI) ha reconegut l’esforç realitzat per l’aeroport del Prat, com a aeroport amb més de 100.000 passatgers anuals adscrits al programa d’enquestes Airport Service Quality (ASQ) que durant l’any 2021 han continuat demanant l’opinió dels passatgers mitjançant les enquestes.

The Voice of the Customer’ destaca la tasca d’escolta activa duta a terme a un total de 33 aeroports de la xarxa d’Aena. A Coruña, Adolfo Suárez Madrid-Barajas, Alicante-Elche Miguel Hernández, Almería, Asturias, Bilbao, César Manrique-Lanzarote, El Hierro, Federico García Lorca Granada-Jaén, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, Internacional Región de Murcia, Jerez, La Palma, Málaga-Costa del Sol, Melilla, Menorca, Palma de Mallorca, Pamplona, San Sebastián, Santiago-Rosalía de Castro, Seve Ballesteros-Santander, Sevilla, Tenerife Norte-Ciudad de La Laguna, Tenerife Sur, Valencia, Valladolid, Vigo i Zaragoza completen la llista de premiats per part d’Aena.

Donar veu als usuaris mai ha estat tan important com ara. Per això, ACI va posar en marxa aquesta iniciativa el 2020, amb el propòsit de reconèixer aquells aeroports que han seguit donant prioritat a l’opinió dels passatgers i que han mantingut el compromís d’escoltar les seves opinions i suggeriments durant la pandèmia de COVID- 19.

Aena, exemple juntament amb Toronto i Munic

En aquesta línia, Aena va ser convidada com a ponent, juntament amb els aeroports de Toronto i Munic, al Fòrum Mundial d’ASQ per exposar les mesures preses i els esforços realitzats per reprendre la realització d’enquestes adaptant-se a la pandèmia amb l’ús de tauletes i protocol de realització d’enquestes sense contacte, entre d’altres qüestions.

Les enquestes ASQ es fan directament als passatgers i responen a uns qüestionaris en què es valoren, entre altres qüestions, les instal·lacions, el servei al client, la seguretat o la consciència ambiental.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×