L’ex-Conseller Josep Rull va visitar El Prat.
Publicado el 3 de mayo de 2022

Junts pel Prat dóna tret d’inici a la seva pre campanya municipal amb la visita de en Josep Rull.

El passat dissabte dia 30 d’abril, Junts pel Prat, va celebrar una conferència de ciutat al Centre Cívic Palmira Domènech, acompanyats d’en Josep Rull,qui fou conseller de Territori i Sostenibilitat, per donar a conèixer les bases del projecte de ciutat que volen presentar a les properes eleccions municipalsde l’any 2023.

Una conferència que fou titulada, “El Prat, la porta de Catalunya” reivindicant el fet que el municipi és l’entrada de milions de persones cada any a Catalunya, així com de mercaderies.

Un projecte de ciutat que com va explicar el portaveu de la formació, en Gerard Valverde, vol fer del Prat un lloc més segur, més cívic, més pròsper, i més orgullós de la seva història i identitat i que és capaç de protegir el seu patrimoni cultural i els seus espais naturals amb fermesa.

En aquest sentit, també es va expressar en Josep Rull, gran coneixedor del Prat i del seu territori quan va subratllar la gran aportació que la ciutat ha fet al país en termes de cessió de territori per a la construcció de les grans infraestructures de Catalunya, com són l’aeroport i el port, i defensant la necessitat de garantir la preservació dels espais naturals actuals en la seva totalitat.

Els dos ponents van coincidir en la necessitat de defensar el territori davant de qualsevol projecte d’ampliació de l’aeroport que suposi la desaparició de més espais naturals del Delta del Llobregat (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×