Localitzen al Prat a l’autor d’un incendi forestal
Publicado el 29 de junio de 2022

Aquest incendi, que va cremar tres hectàrees de superfície forestal, va comportar  l’activació de tots els recursos d’emergència i va provocar el tall de la carretera C-1414 que enllaça les poblacions d’Esparreguera i Olesa de Montserrat

Agents dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb el Cos d’Agents Rurals van denunciar penalment, el dimarts 28 de juny, un home de 62 anys com a presumpte autor d’un delicte d’incendi forestal per imprudència greu.

La investigació conjunta es va iniciar el 8 d’abril, quan agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell i efectius del Cos d’Agents Rurals van tenir coneixement d’un incendi forestal en els municipis d’Abrera i Esparreguera. Aquest incendi, que s’havia iniciat en una zona de barraques de la Riera de Magarola, va comportar  l’activació de tots els recursos d’emergència i va provocar el tall de la carretera C-1414 que enllaça les poblacions d’Esparreguera i Olesa de Montserrat.

L’incendi va afectar una superfície de tres hectàrees de superfície forestal i 700m2 de terreny agrícola i es va produir en època de prohibició de fer foc, i amb el nivell 2 de Pla Alfa activat per un nivell alt de perill d’incendi a la comarca del Baix Llobregat.

Gràcies a les dades recollides per testimonis i dels vestigis del foc recollits, agents del Cos d’Agents Rurals van aconseguir ubicar l’àrea d’inici del foc i van aconseguir concloure que l’inici del foc va ser a causa d’una foguera per escalfar aigua  fet en una de les barraques cremades.

Finalment, els investigadors van aconseguir identificar l’autor dels fets i localitzar-lo al municipi del Prat de Llobregat i, ahir dimarts, li van prendre declaració com a presumpte autor d’un delicte d’incendi per imprudència greu.

L’home, de 62 anys, resta a l’espera que el jutjat de guàrdia de Martorell el citi declarar.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×