«Maridos», Nou Curt del cineasta pratenc Francesc Cànovas.
Publicado el 15 de abril de 2022

Divendres 29 el Cinema Capri acull l’estrena del nou curt del cineasta pratenc Francesc Cànovas

Fotograma del Curt «Maridos»

Ens ho explica el mateix director en primícia per a El Prat al día «El curt neix a l’agost del 2020 quan llegeixo una noticia a la premsa que m’impacta i de seguida m’entren unes ganes bojes d’imaginar una historia ficcionada sobre aquella noticia. Poc a poc vaig articulant el guió i els personatges totalment inventats a partir de la noticia. La noticia és real….els personatges i el que diuen i parlen és totalment inventat, però el desenllaç de la historia sí que és real i és la noticia de marres. «

Amb aquesta base en Francesc Cànovas ha creat un curtmetratge concebut en dos seqüencies, rodada cadascuna en un pla seqüencia sense tall, amb una durada total de 17 minuts, que s’estrena el proper 29 d’abril al Cinema Capri, on si no, les 20:45 hores tot i que un quart d’hora abans ja és podrà entrar.

SINOPSIS.

En una tarda destiu, tres marits que ronden els cinquanta, xerren, beuen i fan broma fins que un dells treu a la llum un fet en què tots tres es van veure involucrats i de conseqüencies funestes. No es posen dacord a asumir allò que van fer i fer-se responsables i entre ells apareixen picabaralles del passat, que es converteixen en retrets .


REPARTO

Lolo Herrero, Ángel Roldán. Francisco Lorenzo, Rocío Quesada, Anna Mitjans, Sheila Fernández i Anna Insua. 


Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×