més de 180.000 euros en ajuts per a empreses que contracten persones a l’atur i per a projectes emprenedors
Publicado el 22 de agosto de 2021
  • L’Area de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament ha atorgat 88.500 euros en ajuts per a 26 empreses del Prat que han contractat un total de 27 persones que estaven a l’atur. 
  • També s’han destinat 91.660 euros a subvencionar projectes emprenedors. S’han concedit els ajuts a 27 persones, per posar en marxa un negoci al Prat, en el marc del programa municipal El Prat Emprèn.

L’Ajuntament del Prat ha aprovat concedir 180.160 euros en ajuts que es destinaran tant a subvencionar empreses que contracten persones a l’atur com a projectes emprenedors. Aquests ajuts, per donar suport al teixit econòmic local, que també s’ha vist afectat per l’impacte socieconòmic de la pandèmia, es van aprovar a finals del passat mes de juliol.

D’una banda, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa  de l’Ajuntament s’ha atorgat subvencions a 26 empreses per a la contractació de persones a l’atur per un valor total de 88.500 euros. En cadascuna d’aquestes empreses, es contracta una persona que estava a l’atur, excepte en una d’elles, que donarà dos llocs de treball. Així, en total, el nombre de persones contractades és de 27.

D’altra, l’Ajuntament ha concedit ajuts a 27 persones emprenedores que han tingut la iniciativa d’impulsar un negoci a la ciutat, malgrat les dificultats del context econòmic actual. Concretament, s’ha atorgat un total de 91.660,30 euros a finançar aquests projectes, en el marc del programa municipal El Prat Emprèn.

Tant els projectes d’emprenedoria com les empreses beneficiàries dels ajuts per a la contractació de persones a l’atur s’havien presentat prèviament a les dues convocatòries de subvencions realitzades per l’Area de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament amb una i altra finalitat. El procés de presentació de sol·licituds i la seva valoració s’ha dut a terme durant el primer semestre de 2021 en ambdós casos, abans de la seva aprovació per part de la Junta de Govern Local a finals de juliol.

Aquests ajuts són especialment importants en l’actual context de reconstrucció en què, ara més que mai, l’Ajuntament del Prat vol fomentar la reactivació econòmica de la ciutat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×