Més de 40.000 persones i gairebé 800 entitats ja s’han sumat a la declaració “Ni un pam més”
Publicado el 5 de agosto de 2021

Durant les darreres hores ha augmentat força el ritme d’adhesions, més de 10.000, al manifest en defensa del Delta i de la Ricarda i contra l’ampliació de l’aeroport.

La declaració “Preservem el delta. Protegim el clima. No a l’ampliació de l’aeroport”, que es pot trobar al web municipal elprat.cat/niunpammes, ja suma gairebé 40.000 adhesions de persones i més de 700 entitats d’àmbits molt diversos (ambientals, econòmics, culturals, veïnals…).

A la declaració s’exigeix la preservació del delta del Llobregat i s’exigeixen mesures valentes per aturar, el ja real, canvi climàtic. A més, s’anima a estudiar altres alternatives seguint models aeroportuaris europeus com els de París, amb l’Aeroport de Charles de Gaulle, o el del Roma, amb l’Aeroport de Fuimicino.

Les darreres notícies aparegudes, en especial l’acord entre els governs de l’Estat i de la Generalitat per desbloquejar l’ampliació de la infraestructura, han animat el ritme d’adhesions, que no s’aturen tot i el període estival en el que ens trobem. L’Ajuntament ja ha repartit més de 850 domassos per penjar als balcons de la ciutat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×