Mijoler destaca l’augment històric de la contractació indefinida al Prat
Publicado el 5 de mayo de 2022

Mijoler ha destacat que el Prat va tancar el passat mes de març amb un important increment de la contractació indefinida, arran de la recent reforma laboral. El passat mes de març, es va registrar el major percentatge de contractes d’aquest tipus (27,7%) dels darrers 25 anys a  la ciutat.

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, ha participat aquest dimecres 4 de maig, al Desdejuni amb empresaris i directius del territori organitzat pel Fòrum Empresarial del Llobregat. Mijoler ha destacat l’important increment de la contractació indefinida: el passat mes de març, es va registrar el major percentatge de contractes d’aquest tipus (27,7%) dels darrers 25 anys.

El nombre de persones a l’atur al Prat s’ha reduït d’un 26,4% entre març de 2021 i el mateix mes d’enguany. La contractació indefinida també s’ha incrementat de forma significativa, arran de la recent reforma laboral. El passat mes de març, es van signar 2.767 contractes, dels quals 766 (un 27,7%) van ser indefinits. Aquest és el major percentatge de contractació indefinida des de 1998, l’any en què es van començar a registrar les dades al respecte al Prat.

El març d’enguany,  gairebé 3 de cada 10 contractes signats ha estat indefinits, un 60% més que el febrer de 2022 i un 46,7% més que el març del 2021. En el que portem d’any, s’han signat al Prat 9.255 contractes laborals i gairebé dos de cada deu són indefinits, un 56,3% més que el 2021.

Tot i això, al Prat, segueixen a l’atur 3.230 persones, per a la qual cosa l’alcalde ha remarcat la necessitat de seguir treballant per generar llocs de treball de qualitat. Aquesta situació afecta sobretot dones majors de 55 anys i persones que porten que porten més de dos anys sense feina.

L’acte del desdejuni ha tingut lloc aquest dimecres a l’Hotel Porta Fira Santos de L’Hospitalet de Llobregat. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×