Mijoler es reunirà demà amb la Generalitat per parlar sobre la situació de l’atenció primària al Prat
Publicado el 5 de abril de 2022

És la tercera reunió que l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, dedica a la necessitat de reforçar l’atenció primària a la ciutat durant els darrers mesos, després de reunir-se amb les responsables dels CAP de la ciutat i amb la gerent de la regió sanitària metropolitana Sud.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, es reunirà demà, dimecres 6 d’abril, amb la secretària d’atenció sanitària i participació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, per abordar la necessitat de reforçar l’atenció primària a la ciutat.

L’alcalde li traslladarà la proposta d’articular un pacte de ciutat per millorar la salut i el benestar de la ciutadania, en què es puguin involucrar les diferents administracions i agents socials implicats en aquesta matèria.

Mijoler ja va anunciar la voluntat d’arribar a un pacte de ciutat en aquesta matèria quan es va reunir el passat 9 de febrer amb la gerent de la regió sanitària Metropolitana Sud, Gemma Valeta. Amb anterioritat, el 23 de desembre de l’any passat, ja s’havia reunit amb les responsables dels tres CAP de la ciutat (Ramona Via, Disset de Setembre i Pujol i Capsada) per conèixer de primera mà les seves necessitats.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×