Mijoler reclama valentia a Aragonès
Publicado el 9 de septiembre de 2021

Per oposar-se a la ampliació de l’Aeroport «que era impossible des del primer moment»

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha exigit aquest vespre la convocatòria de la taula institucional sobre el futur de l’aeroport després de l’anunci de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que ha descartat la inversió que destruiria espais naturals protegits de la Ricarda per ampliar la tercera pista. “Reitero, i ara ja no demano sinó que exigeixo, la convocatòria de la taula institucional”, ha indicat.

En una atenció a mitjans que podeu recuperar en aquest enllaç, l’alcalde Mijoler ha expressat “satisfacció” per aquest anunci. “La pressió de la gent, de les institucions, i dels i les polítiques que estem dient les coses pel seu nom s’acaba imposant davant de l’opacitat i la pretensió de depredar el Delta del Llobregat dels grans lobbies”, ha saludat.

Ara bé, també ha advertit que ens trobem “davant del xantatge del o tot o res’” i ha exigit fermesa al president de la Generalitat, Pere Aragonès: “ara que ens diuen que ha de ser d’aquesta manera o de cap, espero valentia del meu president i que realment posi de manifest que aquesta inversió era impossible des del primer moment. No és que Catalunya la rebutgi. És que era impossible, era una inversió tan irreal com un unicorn”, ha exposat.

Cal “que realment entenguem que avui dia les polítiques estratègiques passen per conservar el planeta”

Davant d’això, l’alcalde ha reclamat la convocatòria de la taula per començar a planificar el futur de les infraestructures i del Delta. Cal “que realment entenguem que avui dia les polítiques estratègiques passen per conservar el planeta”, ha indicat el batlle.

En aquest sentit, ha declarat que “la batalla no acaba aquí”. “La batalla per recuperar els Espais Naturals del Delta i no es faci malbé l’ecosistema passa per aconseguir que aquelles compensacions derivades de l’anterior ampliació que encara no s’han fet es facin, que aquelles que no han tingut efecte tal i com està dient la comissió per aquella denúncia de Depana es facin, que el pla especial de la Generalitat que se’ns va prometre el 2019 es presenti”, ha afegit.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×