Nil Llop i Teresa Moreno Repeteixen victòria al Parc Ciclista de Sant Boi.
Publicado el 6 de marzo de 2022

Els dos patinadors del CPV El Prat, ja havien obtingut les corones catalanes en pista la setmana passada a Lliçà d’Amunt.

Nil Llop, ha guanyat tres de les quatre proves en categoria Sènior masculina al Campionat de Catalunya en Circuit a Sant Boi.

120 patinadors i patinadores de sis clubs han participat en el Campionat de Catalunya en Circuit, organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Patinatge i el CPV El Prat .

Nil Llop i Teresa Moreno, que ja havien guanyat els títols en pista la passada setmana a Lliçà d’Amunt, també s’han proclamat aquest dissabte campions de Catalunya Sènior de patinatge de velocitat en circuit en un campionat disputat al Parc Ciclista Can Dubler de Sant Boi de Llobregat. Tant Llop com Moreno, que han guanyat cadascun tres de les quatre proves del programa en la seva categoria, han plasmat la superioritat del seu club, el CPV El Prat, organitzador del campionat, que ha obtingut una àmplia majoria de victòries.

En categoria Sènior masculina, Nil Llop s’ha imposat amb claredat en 200 metres contra-rellotge, 1 Volta Sprint i 15.000 m punts, i ha acabat segon en 10.000 m eliminació, mentre que en categoria Sènior femenina Teresa Moreno ha guanyat la Volta Sprint, els 10.000 punts i els 15.000 eliminació i ha estat segona en els 200 m contra-rellotge. Els seus companys de club David Navarrete i Gastón Moreno, que ha guanyat la prova restant en categoria masculina (15.000 m eliminació), i Ainoa Carreño i Luisa González, que també s’ha imposat en l’altra prova femenina (200 m contra-rellotge), han acompanyat a Nil Llop i a Teresa Moreno en el podi.

En dues categories més també hi ha hagut doblet de títols del CPV El Prat, ja que Ivan Roldán i Carla Álvarez s’han penjat l’or en Júniors i Iker Ruiz, aquest amb un ple de quatre victòries, i Ona Rodríguez ho han fet en Juvenils. Dos patinadors més del CPV El Prat, l’Infantil Cristopher López i l’Aleví Adrià Fernández, han assolit un ple de quatre i tres victòries en les seves respectives categories, mentre que Carla Plana i Paula Espín, del Nàstic, han fet primera i segona en Infantil dones.

Les victòries en les categories més petites se les han repartit els patinadors del CP Ciutat del Prat, amb el Benjamí Martí Sánchez, el Prebenjamí Unai Campanario i el Mini Mario Sánchez, i els del CPV El Prat, amb Leire Fernández en Benjamí femení i Lola Ruiz en Prebenjamí també femení.

Entre els més veterans, per últim, Eduardo Sepúlveda (CP Barcelona) ha guanyat en Màster 30 masculí, Alberto Jimeno (Nàstic) i Alexandra Palos (Nàstic) en Màster 40, José María Buyo (CP Fènix) i ‘Bitxo’ Gómez (CPV El Prat) en Màster 50 i Elias Ferreres (CP Barcelona) en Màster 60 masculí.

120 patinadors i patinadores de sis clubs han participat en el Campionat de Catalunya en Circuit, organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Patinatge i el CPV El Prat amb el suport dels ajuntaments del Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat.  (FCP)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×