Noves subvencions per la pandèmia
Publicado el 9 de julio de 2021

A l’últim plé municipal es van aprovar una sèrie de subvencions per a paliar l’efecte de la pamdèmia a diferents ambits de la ciutat com ajuts a les entitats i oci dels infants

Subvencions per ajudar les associacions a superar l’impacte de la covid

A la sessió del ple d’avui, també s’han aprovat les bases d’una nova convocatòria de subvencions per donar suport a les entitats i associacions de la ciutat, afectades per la pandèmia, a reprendre les seves activitats, amb el vot favorable de tots els grups excepte de C’s, que s’ha abstingut.  La convocatòria està dotada amb un pressupost de 200.000 euros per al 2021. El suport a la reactivació del teixit associatiu de la ciutat és una de les línies d’actuació de l’estratègia de reconstrucció del Prat front a la pandèmia.

Ajuts per costejar activitats complementàries (sortides, colònies…)

Així mateix, s’han aprovat per unanimitat les bases d’una convocatòria, dotada amb  50.000 euros, per ajudar les famílies que ho necessitin a costejar el preu de les activitats complementàries dels centres educatius (sortides, colònies…).

Amb aquesta aprovació inicial de les bases de les dues convocatòries de subvencions, comença el seu procés de tramitació. Properament, a partir de setembre, s’informarà de l’obertura de les convocatòries i dels requisits per accedir-hi. 

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×