rècord d’adhesions al manifest contra l’ampliació de l’aeroport
Publicado el 12 de agosto de 2021

50.000 persones i gairebé 900 entitats han signat contra l’ampliació de l’Aeroport.

Les adhesions a la declaració “Preservem el delta. Protegim el clima. No a l’ampliació de l’aeroport”, no s’aturen. Avui s’ha arribat a la xifra de 50.000 persones que, a títol individual, volen mostrar el seu rebuig total a l’ampliació de l’aeroport que comportaria la destrucció del delta del Llobregat així com el tresor de la Ricarda. A més a més, prop de 900 entitats també s’han volgut posicionar contra la destrucció d’aquesta zona natural. Aquestes xifres demostren que, en només set dies, 10.000 persones s’han adherit a la declaració i 200 entitats han fet el mateix.

A la declaració, que es pot trobar al web municipal  elprat.cat/niunpammes, s’exigeix l’aturada d’aquesta ampliació tot i els acords entre el govern central i la Generalitat de Catalunya, i es reclamen mesures reals per aturar el canvi climàtic, que és ja una realitat ateses les temperatures que patim, precisament, durant aquests dies d’agost. A més, es demana estudiar altres opcions alternatives com ara els models d’èxit d’altres aeroports com ara el de País o Roma.

Tot i el període de vacances en el qual ens trobem, el ritme d’adhesions ha pujat considerablement arran de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació des del començament del mes d’agost i l’Ajuntament ha repartit més 1.000 domassos.  (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×