Sergi Morales deixa l’acta de regidor
Publicado el 2 de julio de 2021

Sergi Morales Gálvez del Grup Municipal d’Esquerra Republicana del Prat, renuncia a l’acta de regidor. El Ple del proper dimecres 7 de juliol serà l’últim del regidor aquest mandat.

Les raons d’aquesta renúncia són merament personals. En Sergi Morales, fins ara investigador i professor en teoria política a la Universitat Pompeu Fabra, començarà a treballar a partir de setembre a la Universitat de Limerick, situada a la República d’Irlanda, ja que ha rebut una beca d’investigació Marie Skłodowska-Curie de la Comissió Europea.

En aquest sentit, de mutu acord amb el Grup Municipal, el regidor ha cregut que el més convenient era renunciar a la seva acta per tal que sigui algú altre qui pugui desenvolupar adequadament les funcions de regidor al municipi.

L’encara regidor Morales lamenta no poder completar el mandat i acomplir amb el compromís que havia adquirit amb els electors., pero afirma que la seva situació professional li deixa poc marge d’actuació.

La següent de la llista electoral de ERC del Prat és Mica Blázquez Puerto que ocupava el lloc número quatre a la candidatura del passat 2019.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×