Vueling presenta la seva nova seu corporativa a Viladecans
Publicado el 8 de marzo de 2022

La visita institucional ha tingut lloc dilluns 7 de març, a la Sala del Consell de les oficines actuals de l’aerolínia al Polígon Mas Blau al Prat de Llobregat.

Marco Sansavini, president i conseller delegat de Vueling, aerolínia pertanyent a IAG, ha presentat avui el projecte de les noves instal·lacions sostenibles de l’aerolínia, ubicades a l’espai de negocis Viladecans Business Park, a Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, i Javier Faus, president de Meridia Capital Partners.

A finals del present any, Vueling es traslladarà a un nou edifici de prop de 12.000 metres quadrats i propietat de Meridia Capital Partners. Aquest canvi d’ubicació de les oficines centrals forma part de dues de les iniciatives del Pla Vueling Transform que pretenen ajudar a preparar la companyia al nou escenari post-COVID. Concretament forma part de l’estratègia de millora del confort dels treballadors de les oficines, però també en el compromís d’unir en un únic espai la formació de les tripulacions i els centres de digitalització i innovació Vueling Tech. D’aquesta manera s’espera incidir en la cohesió dels equips, l’eficiència i el treball transversal. La segona de les raons està vinculada als reptes de sostenibilitat de l’aerolínia.

L’edifici de Viladecans compta amb el certificat BREEAM®, que és el mètode d’avaluació de la sostenibilitat més utilitzat en el sector de l’edificació i que valora les construccions que treballen en la reducció de l’impacte en el medi ambient, així com en el confort i la salut dels treballadors, en aquest cas de Vueling. BREEAM® avalua l’impacte de la gestió de l’edifici, la salut i el benestar, l’eficiència energètica i de l’aigua, els materials utilitzats, la gestió dels residus, l’ús ecològic del terra o la contaminació, entre d’altres.

L´edifici, a quatre vents, garanteix el màxim aprofitament de la llum solar. Les plantes són diàfanes permetent la major flexibilitat en un entorn de teletreball. També està previst incorporar plantes naturals de manera estratègica dins de l’edifici (disseny biofílic), fet que aporta reconeguts beneficis per als empleats en temes de puresa de l’aire en un entorn de mobiliari sostenible. (Nota de premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×