Xerrada de la CNT del Prat sobre la Reforma Laboral
Publicado el 23 de marzo de 2022

El sindicat pratenc va organitzar un acte informatiu al voltant de la reforma laboral, aquest va tenir lloc dissabte al Centre Cívic Jardins de la Pau.

Aquest dissabte dia 19 de març des de la CNT del Prat de Llobregat van organitzar una xerrada sobre la nova reforma laboral. La jornada va començar a les 10.30h al Centre cívic dels Jardins de la Pau, on es van reunir més d’una quinzena d’oients.
En primer lloc, va parlar Miguel Lucena, advocat i membre del sindicat de CNT Cornellà. Gràcies a ell vam poder escoltar quins eren els canvis jurídics en la nova normativa.

Posteriorment, va parlar en Manel de la CNT Sabadell i membre actiu de la secretaria d’acció sindical del mateix sindicat. Ell va reflexionar sobre quins eren els reptes que es plantegen , donat, al seu judici, els escassos canvis que suposa la nova reforma).

Els conferenciants van arribar a vàries conclusions, com ara que la veritable raó de ser de la reforma és l’exigència d’Europa de baixar la temporalitat laboral a Espanya. I així maquillar les estadístiques.

La xerrada va concloure amb una ronda de preguntes feta pels mateixos assistents.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×