Aena licita la regeneració del paviment de la pista 06L/24R de l’Aeroport 
Publicado el 13 de octubre de 2022

Les obres inclouen la pavimentació del carrer de rodada de la pista i la substitució de les llums d’abalisament, entre altres.

Aena ha fet pública la licitació per a les actuacions en el paviment de la pista 06L/24R de l’Aeroport del Prat, concretament de l’obra de regeneració de la pista en el tram comprès entre el carrer R6 i R1 excloent l’encreuament amb la pista 02/20. Les actuacions s’emmarquen en el manteniment habitual de la infraestructura i suposen una inversió de 4.900.000,00 €.

Amb la finalitat de compatibilitzar el manteniment amb l’activitat aeroportuària, els treballs s’han programat per a minimitzar el seu impacte en l’operativa. De manera coordinada amb les aerolínies s’ajusta la planificació de vols durant el període d’obres perquè les companyies aèries puguin adaptar la seva programació a les actuacions de millora.

Com és habitual en aquestes intervencions, el manteniment implicarà el tancament de la pista 06L/24R durant 14 dies. A més, dins del mateix termini, els treballs amb afecció a pista 02/20 implicaran el seu tancament durant dues jornades, dividides en 16 hores diürnes per a pavimentació i set hores nocturnes per a abalisament i senyalització. El termini previst per a l’execució de la totalitat de les obres és de vuit mesos.

La intervenció inclou el fresat i pavimentació del carrer de rodada de la pista 06L/24R i una actuació complementària dins dels 90 metres de l’eix de la pista 02-20. En totes dues zones es realitzarà també la reposició de llums d’abalisament, la substitució de les caixes base, l’execució de fregues i estesa de nou cablejat secundari i el repintat de la senyalització horitzontal de les pistes.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×