Ampliació de l’horari dels cementiris i del servei de bus per Tots Sants
Publicado el 29 de octubre de 2022

Aquests dies de record dels nostres difunts s’amplien temporalment els serveis i s’implementen d’altres.

Amb motiu de la celebració de Tots Sants, es crea un dispositiu especial, tant pel que fa a l’ampliació dels horaris dels cementiris com del servei de transport públic per arribar-hi. Cal tenir en compte que, durant les setmanes prèvies i els dies posteriors a Tots Sants, es preveu que prop de 10.500 persones es desplacin esglaonadament als cementiris del Prat(Sud i Est). Enguany, es preveu recuperar la completa normalitat als cementiris durant aquesta festivitat, després de les restriccions causades per la pandèmia durant els darrers anys.

Donada la major afluència de persones als cementiris per aquestes dates, s’amplia el seu horari (tant al Cementiri Est com al Sud del Prat), de la mateixa manera que a d’altres municipis de l’entorn, del 24 d’octubre fins al 2 de novembre. Durant aquest dies, els cementiris del Prat estaran oberts de 9 a 18h. El servei d’oficines funcionarà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre en aquest mateix horari.

Reforç del servei d’autobús per desplaçar-se al Cementiri del Sud

Així mateix, des de dissabte, 29 d’octubre, fins al dimarts 1 de novembre, sortiran autobusos de la línia PR2/PR3 cada 30 minuts des de davant de l’estació de Rodalies del Prat en direcció al tanatori entre les 8 i les 20.30 h. Des del tanatori, el servei de bus també sortirà en direcció a l’estació de Rodalies cada 30 minuts entre les 8.45 h i les 21.15 h. Aquesta ja és la freqüència habitual dels autobusos que van cap al tanatori els dies laborables (dilluns-divendres) i els dissabtes, però, en en motiu de la festivitat de Tots Sants, també s’oferirà aquest servei diumenge, 30 d’octubre, i el dimarts festiu de l’1 de novembre. Cal tenir en compte que dissabtes i dies laborables (com dissabte 29 i dilluns 31 d’octubre) cal avisar el conductor o conductora del bus que es vol parar cementiri.

Activitats especials als cementiris del Prat

Per Tots Sants, als cementiris del Prat també s’hi organitzen activitats especials en memòria de les persones difuntes. Al Cementiri del Sud, hi haurà un servei d’acompanyament musical l’1 de novembre cap a les 12 h, entre d’altres activitats de record. Així mateix, es recomana que es facin les ofrenes amb flors o plantes naturals, per tal de reduir l’ús de plàstics, i es demana evitar l’ús de recipients on l’aigua pugui estancar-se, per evitar el risc de proliferació del mosquit tigre. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×