Catalunya en Comú celebra el seu consell nacional al Cèntric
Publicado el 13 de noviembre de 2022

El portaveu al parlament de la formació David Cid anima a tota la ciutadania progressista del Prat a donar suport a Lluís Mijoler, “l’única garantia perquè PSC i Junts no ampliïn l’aeroport”.

Catalunya en comú celebra un Consell Nacional al Centric per treballar les seves propostes de cara a les eleccions municipals en matèries com la cohesió social, habitatge, o la defensa d’un treball digne.


“L’única garantia que tenen els i les ciutadanes del Prat perquè PSC i Junts no ampliïn l’aeroport és que Lluís Mijoler i el Prat en comú tinguin encara més força a l’alcaldia”: així ho ha destacat el portaveu d’En Comú Podem al Parlament, David Cid, aquest dissabte, la mateixa setmana en què el PSC, Junts per Catalunya, el PP, Ciutadans i Vox han votat a la cambra catalana una moció en defensa d’aquesta ampliació. Cid ha fet aquestes declaracions al Centric, on Catalunya en comú ha celebrat un Consell Nacional que ha servit perquè la formació treballi les seves propostes en matèries com la cohesió social, la defensa d’un treball digne, les polítiques d’habitatge o el feminisme de cara a les properes eleccions municipals.


L’alcalde Lluís Mijoler ha destacat en aquest context que “no és casualitat” que Catalunya en comú hagi triat el Prat per celebrar aquesta jornada, atès que “el Prat és un municipi referent pel que fa a polítiques municipals”. Així mateix, el batlle pratenc ha ressaltat la “coherència de la nostra organització, que és capaç de defensar el mateix que defensem als municipis també al Parlament i al Congrés”, per exemple en matèries com la defensa del Delta del Llobregat i la necessitat de protegir més i millor aquests espais naturals.


David Cid, per la seva banda, ha recordat que aquests dies està tenint lloc a Egipte la cimera global contra l’emergència climàtica COP27, i ha lamentat que justament en aquest mateix moment, “una vegada més, el PSC, amb el suport de Junts per Catalunya, de la dreta i de l’extrema dreta, han tornat a posar damunt de la taula la voluntat d’ampliar l’aeroport del Prat i de destruir la Ricarda”.


Davant d’aquesta amenaça, Cid ha animat a tota la ciutadania progressista del Prat a donar suport al Prat en comú: “L’única garantia que tenen els i les ciutadanes del Prat perquè PSC i Junts no arrasin amb la Ricarda és que Lluís Mijoler torni a ser l’alcalde del Prat, i ho sigui encara amb més força”, ha declarat. (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×