Celebració institucional de la Diada al Prat. Les imatges de l’acte.
Publicado el 12 de septiembre de 2022

El Prat torna a commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb un acte a la plaça Mestre Estalella que recupera la normalitat.

El Prat ha celebrat aquest dissabte al vespre la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional i la tradicional ofrena floral a la plaça Mestre Estalella, que ha recuperat la normalitat després dels anys de pandèmia. En l’ofrena la qual han participat nombroses formacions polítiques i sindicals, així com entitats de caire molt divers de la ciutat. 

Per part de l’Ajuntament del Prat, han assistit l’alcalde, Lluís Mijoler, i representats dels grups municipals de El Prat En Comú, Alba Bou; del PSC, Juan Pedro Pérez; d’ERC, Jordi Ibern; i de Podemos, Carmelo Declara. L’acte ha comptat amb actuacions musicals i de gegants, a càrrec de la Unió Filharmònica del Prat, l’Associació Gegantera Recreativa i l’Associació Gegantera Delta del Prat de Llobregat, i l’Associació Societat Coral Recreativa Lo Llobregat de Les Flors. S’han interpretat El cant de la Senyera i Els Segadors, així com la Sardana del Prat. (Nota de Premsa).

En aquest enllaç poden llegir el discurs de l’alcalde a l’acte

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×