Celebrat el GP del Prat Memorial Moisès i Jordi Llopart
Publicado el 7 de febrero de 2023
Federació catalana d’atletisme.

La marxa va ser protagonista a la ciutat amb el GP del Prat Memorial Moisès i Jordi Llopart es va celebrar amb molts i moltes atletes destacades de la disciplina. Dins del gran premi es van celebrar el Campionat de marxa de promoció i el de 10 K màster.

A la categoria sub 16, Oriol López es va proclamar campió de Catalunya, amb Abel Pujol com a segon i Marc Suàrez com a tercer. Laia Miralles va ser la campiona dels 5 K sub 16, amb Saray Redondo segona i Andrea Moreno tercera.

En les categories inferiors destaquem la victòria de Biel Fornós, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, i Beth Aubia, de l’UA Barberà als 3 K sub 14. Arnau Miralles del Pratenc i Casiana Noa Iftimi del CA Manresa com a medalles d’or dels 2 K sub 12 i Biel Pato del Cornellà Atlètic i Alba Capell del CE Penedès a l’1 K sub 10.

A nivell de clubs, els més llorejats van ser l’UA Barberà, l’AA Catalunya i el CA Manresa amb tres equips entre els tres primers classificats, i el CA Viladecans, amb dos equips.

Pel que fa al campionat màster de 10 K, Marta Nogueira F40, Eva Pérez F45, Maria Teresa Gargallo F50 i Isabel Guerrero F55 van ser les guanyadores i Guillem Pérez M35, Francesc Rodríguez M45, Josep Obrador M50, Javier Garcia M55, Pedro José Aranda M60 i Ignasi Melo M70 van ser els guanyadors. A més a més, hem de destacar un rècord màster. Es tracta de l’RCAT d’Ignasi Melo als 10 K, amb marca de 56:08

Finalment destaquem a Sofia Santacreu amb 48:48 i l’aragonès Pablo Zarate amb 45:30 van ser els guanyadors de les proves absolutes del GP de marxa (Federació Catalana d’atletisme).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×