Codina Advocats augmenta la dotació de la II Beca Codina per promoure la recerca en dret ambiental
Publicado el 7 de febrero de 2024

El despatx ja ha obert la convocatòria i l’estudiantat català pot presentar els seus treballs.

El despatx Codina Advocats, està impulsant la segona edició del Premi de Treball de Recerca Codina Advocats, que augmenta la seva dotació amb l’objectiu de promoure la recerca en dret ambiental. Aquesta iniciativa vol fomentar la investigació i la creativitat entre els estudiants de batxillerat de tot Catalunya, i posa l’accent en la influència del dret en la preservació del medi ambient. El despatx d’advocats encoratja l’estudiantat a explorar temes relatius a l’aigua, el sòl, l’aire i els residus, i a presentar treballs que destaquin la importància del dret en la construcció d’un futur sostenible.

Recompenses més generoses i col·laboracions rellevants

En aquesta ocasió, el guanyador del premi rebrà una dotació de 600 euros, mentre que el centre educatiu responsable del treball premiat rebrà 400 euros. A més a més, gràcies al suport de l’associació El Prat Empresarial i l’Associació Industrial per a la Producció Neta (AIPN), s’ha incorporat un accèssit dotat amb 300 euros per a l’estudiant i un altre de 100 euros per al centre educatiu. Aquest augment en els premis destaca l’interès creixent per part dels col·laboradors en la promoció de la recerca en aquest àmbit.

Obertura a tots els centres d’ensenyament secundari de Catalunya

La participació en aquest premi està oberta a tots els centres d’ensenyament secundari de Catalunya, amb la possibilitat de presentar els treballs fins al 30 d’abril de 2024, tant de forma presencial a les oficines de Codina Advocats com digitalment via correu electrònic.

Avaluació rigorosa per part d’un jurat expert

Els treballs seran avaluats per un jurat format per membres de Codina Advocats i experts independents en medi ambient, considerant criteris com el rigor científic, la originalitat i l’aplicació pràctica dels resultats. El veredicte es farà públic al juny. Finalment, l’acte de lliurament dels premis brindarà als autors i autores guardonats l’oportunitat de compartir les seves motivacions i presentar els seus treballs.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×