Crónica del Ple
Publicado el 13 de septiembre de 2021

El passat dimecres es va celebrar un nou ple municipal, encara amb les restriccions pròpies de la pamdèmia.

El passat dimecres es va celebrar un nou ple municipal, el corresponent al mes de setembre.

Durant el mateix va jurat el seu càrrec la nova regidora de ERC , Maria del Carmen Blázquez que substitueix al càrrec a Sergi Morales qui va renunciar a ser regidor per motius laborals.

A més els policies locals del sindicat SPL-CME El Prat va tornar a las protestes, també van ser-hi manifestant-se la plataforma dels interins del Prat, en contra del Decret «Iceta» que regula aquesta situació.

Al ple es va aprovar impulsar un pla d’accesibilitat per combatre les barreres arquitectòniques.

Es van destinar 345.000 euros a convenis i entitats esportives de la ciutat,donar suport al teixit comercial, a la renovació del mercat municipal i a projectes d’inserció laboral.

A l’àmbit de mocions es van aprovar dos per unanimitat, una de suport a les nenes i dones d’Afganistan i a tota la població del pais i una altra en contra de les armes nuclears.

El més sonat de la tarda va ser l’enfrontament entre Lluis Mijoler, l’alcalde i el regidor de ciutadans Jordi López, la disputa va començar per una nimietat i va acabar amb la expulsió de Jordi López. La inquina entre tots dos ha arribat a tal punt que Mijoler va decidir expulsar-lo de plé amb una sola crida a l’ordre, malgrat que la normativa exigeix que ho faci tres vegades.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×