El CAP Pujol i Capsada acollirà un pla per combatre l’obesitat infantil
Publicado el 24 de abril de 2024

El pla incidirà, especialment, en l’alimentació, l’activitat física, el suport emocional, la son, la criança positiva i la participació comunitària.

El Departament de Salut desplegarà un programa a 28 equips d’atenció primària i comunitària de tot Catalunya per combatre l’obesitat infantil, a partir de la revisió de l’evidència i de la intervenció pilotada amb èxit al barri de la Mina de Barcelona. A la nostra ciutat es desenvoluparà al CAP Pujol i Capsada.

El pla incidirà, especialment, en l’alimentació, l’activitat física, el suport emocional, la son, la criança positiva i la participació comunitària. Els 28 equips escollits tenen una prevalença d’excés de pes més elevada que la resta i més vulnerabilitat social.

La intervenció, respectuosa i no estigmatitzant, es farà des d’abans de l’embaràs fins a l’adolescència i se centrarà en l’infant i la seva família, amb consultes individuals i grupals en aquells infants i famílies que ho requereixin, i amb un acompanyament continu a llarg termini.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×