El Gremi de Restauradors del Prat promou el producte local
Publicado el 2 de marzo de 2024

L’entitat vol enfortir la presència dels productes emblema de la zona en els establiments associats: el pollastre pota blava i la carxofa Prat

Representants del Gremi de Restauradors del Prat s’han reunit amb representants de Granja Torres amb l’objectiu de forjar aliances destinades a realçar els productes locals als seus establiments. En aquesta trobada, els representants del Gremi han pogut establir sinergies de col·laboració amb els responsables de Granja Torres amb l’objectiu de potenciar el consum dels productes del Prat i del Parc Agrari del Baix Llobregat entre els seus clients.

«S’ha de valorar la importància de les nostres tradicions gastronòmiques locals, i és per això que hem decidit iniciar converses amb Granja Torres per fer-ho possible», ha explicat el president del Gremi de Restauradors del Prat, Juan Cruz, qui ha destacat la voluntat del Gremi de Restauradors de posar en valor el pollastre pota blava i les carxofes, els principals productes que es fan al Prat de Llobregat. «La unió entre la iniciativa privada i empreses com Granja Torres, que compta amb el suport del consistori, és clau per garantir la continuïtat i l’èxit dels nostres productes locals», ha detallat Cruz.

En aquest sentit, el Gremi de Restauradors ja ha fet una reunió similar amb la Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat amb l’objectiu de promoure també la carxofa Prat als plats dels restaurants associats. Aquesta aliança busca no només potenciar el consum de la carxofa del Prat i el pollastre Pota Blava, els productes estrella del Prat, sinó també explorar noves maneres d’integrar els productes de Granja Torres i la Cooperativa Agrícola, entre altres, en els menús dels restaurants locals.

Altres temes abordats durant la reunió

La trobada també ha servit per donar a conèixer als representants de Granja Torres algunes de les iniciatives que està duent a terme el Gremi, com és el cas de les accions solidàries, així com els pròxims esdeveniments que té preparats.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×