El nou bus L-22 ja connecta el Prat amb l’Hospital de Bellvitge
Publicado el 24 de abril de 2023

És un servei que enllaça el Prat amb el centre hospitalari de referència del municipi, l’Hospital de Bellvitge.

L’itinerari s’inicia al costat del centre d’atenció primària Ramona Via i s’enfila cap a l’avinguda del Remolar. Allà, circula fins a l’estació de Rodalies i surt de la ciutat per l’avinguda de Josep Anselm Clavé. Un cop ha travessat el riu, té parades a les cotxeres de TMB i a l’hospital oncològic i acaba el seu recorregut a l’accés principal de l’hospital i urgències. En el sentit contrari, s’atura als mateixos carrers de la ciutat.

La franja horària en la qual presta servei és de 7 del matí a 3 de la tarda i la seva freqüència de pas és d’una hora. En sentit contrari, el primer servei comença a les 7.30 h des de l’hospital.

La línia L22 tindrà una durada aproximada de quatre anys, ja que s’espera una resolució del nou servei d’autobusos metropolitans que habiliti amb una altra línia la connexió amb l’Hospital de Bellvitge. Aquesta ha estat una reivindicació de l’Ajuntament del Prat des de fa temps a l’òrgan responsable de la gestió d’aquests autobusos, l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Altres serveis de transport públic

La L22 se suma a l’oferta de gairebé una vintena de línies d’autobús que hi ha disponibles al municipi, tant urbans (els PR1, PR2, PR3 – que ara també arriba a la platja – i el PR4) com interurbans (direcció Barcelona, Sant Boi, etc.) i nocturns. Tot plegat interconnectat amb el servei de Rodalies i la L9 sud del metro, que actualment es troba en fase d’ampliació i que es preveu que, el 2027, arribi fins a Badalona, tot travessant El Prat, l’Hospitalet, Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×