El Parc Nou va acollir la Paella de El Prat en Comú
Publicado el 17 de mayo de 2023

L’acte va tenir com a convidada especial a la alcaldessa de Barcelona Na Ada Colau.

En un ambient festiu i de germanor , però sense oblidar les eleccions municipals que tenim a tocar,El Prat en Comú va organitzar la Paella del Prat al Parc Nou.

Tocava acte polític abans de dinar en aquesta ocasió amb una convidada de luxe , l’alcaldessa de Barcelona i Presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ada Colau.

Colau estava acompanyada d’alguns dels dirigents d’En Comú Podem, com Jessica Albiach, Ernest Urtasun o Gerardo Pisarello i de la majoria dels 25 caps de llista que el partit presenta a la comarca i va ser presentada per l’alcalde Lluís Mijoler,que es va referir al Prat com la «capital mundial de l’ecosocialisme». Mijoler va posar molt èmfasi en la defensa i equilibri del territori, tot reiterant la negativa a l’ampliació de l’aeroport.

El missatge de la jornada i de l’alcaldessa va anar directamente contra l’ampliació de l’aeroport i va assegurar que son l’únic partit que s’hi oposa arreu. Colau va explicar que  “En una de les reunions celebrades sobre el projecte d’AENA, els únics que vam dir clarament  no a l’ampliació de l’aeroport vam ser Mijoler i jo, els altres van callar”. També va reclamar inversions al territori i celeritat en rodalies, fent alusions al caos ferroviari que estent vivim.

Tancada la parte política va arribar el moment de menjar paella,amb mes de 500 tiquets venuts, i ja casi finalitzant va arribar la pluja.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×