El ple aprova una moció sobre el conflicte a Palestina.
Publicado el 20 de octubre de 2023

El ple municipal exigeix una resolució pacífica del conflicte entre l’estat d’Israel i Palestina i condemna els atacs contra la població civil

El ple municipal del Prat va aprovar ahir una moció per reclamar una resolució pacífica del conflicte entre l’estat d’Israel i Palestina, així com el compliment de la legalitat internacional.

El Prat ha donat un altre pas en relació al seu posicionament en el conflicte entre Palestina i l’Estat d’Israel, agreujat les darreres setmanes arran de l’atac terrorista de Hamàs, amb l’aprovació d’una moció presentada pels grups municipals de El Prat En Comú Podem, PSC-CP, Esquerra Republicana i Jóvenes y Pensionistas Decidimos. El text exigeix el cessament dels bombardejos i un alt el foc a Gaza, a més de  denunciar el setge i invasió terrestre anunciat pel govern de l’Estat d’Israel, a qui es reclama l’obertura d’un corredor humanitari.

El Ple, amb aquesta moció, condemna la violència contra la població civil, tant l’exercida per Hamàs amb els seus atacs contra la ciutadania israeliana com la perpetrada per l’exèrcit israelià en la seva represàlia indiscriminada a Gaza. El text, que s’enviarà a l’Ambaixada de l’Estat d’Israel, a més d’altres institucions, exigeix a aquest estat que «posi fi a l’apartheid i l’ocupació dels territoris palestins i que compleixi les resolucions de Nacions Unides». Tanmateix, reivindica la creació d’un estat propi per al poble palestí, així com la solidaritat cap a aquest per part de totes les institucions.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×