El Prat empresarial organitza una conferència sobre inteligència artificial
Publicado el 14 de febrero de 2024

Ja hi ha més de 50 persones inscrites.

El Prat Empresarial, celebra aquest 15 de febrer la segona conferència del cicle dedicada a petites i mitjanes empreses amb temàtiques clau com la innovació, optimització de processos i millora de la productivitat, amb l’objectiu final de proporcionar coneixements valuosos i estratègies pràctiques per afrontar els reptes empresarials actuals i futurs.

La conferència, titulada ‘Com la Intel·ligència Artificial pot transformar el futur de les petites i mitjanes empreses’, tindrà lloc aquest 15 de febrer, de 18 a 19.30 hores, al mateix Hotel Ciutat del Prat. Els ponents seran Gerard Sala i Joan Sans, representants de l’empresa Kosmik, que exploraran el potencial transformador de la Intel·ligència Artificial per a les petites i mitjanes empreses, i destacaran casos d’èxit i estratègies per a la seva implementació efectiva. Durant la jornada, es podran veure exemples de la utilitat de les eines, i la seva aplicació pràctica.

La darrera conferència del cicle, programada pel 14 de març, de 18 a 19.30 hores, durà el títol ‘Claus per augmentar la productivitat davant de la reducció de la jornada laboral’. El ponent serà Josep Maria Macias, de l’empresa JMM, i es farà a l’Hotel Ciutat del Prat. S’hi abordaran estratègies i pràctiques clau per a l’augment de la productivitat enfront de la recent reducció de la jornada laboral, considerant el benestar dels treballadors i els impactes positius en l’eficiència.

Les inscripcions es poden fer al telèfon 933 78 95 70 o al correu electrònic secretaria@elpratempresarial.org.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×