El Prat En Comú Podem dona el tret de sortida electoral
Publicado el 2 de febrero de 2023

Lluís Mijoler afirma que “Som l’única força que és garantia de que el Prat segueixi sent el Prat”
El Prat.

El Prat En Comú Podem ha celebrat aquest dilluns un plenari per donar inici a la preparació de la campanya per les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 28 de maig de 2023.
Durant el plenari l’alcalde i candidat Lluís Mijoler ha volgut fer èmfasi en que l’objectiu de les eleccions és revalidar la responsabilitat amb el Prat i el model de ciutat, liderat des de l’Ajuntament però construït amb la ciutadania. Un model que fa del Prat un referent en cohesió social i en sostenibilitat, on s’han treballat polítiques que ara son un exemple arreu del país.
També ha posat de relleu que aquests quatre anys han estat complicats i atípics, marcats per l’emergència sanitària, la nova dreta i perquè el Prat s’ha hagut de defensar en contra de l’especulació del seu territori.
S’ha fet seva una frase que li han dit sovint, “Mijoler no és Tejedor”, suggerint que potser és el que va pensar Aena per promoure l’ampliació de l’aeroport, i ha reivindicat que “no aspirem a ser la còpia de ningú, sinó que som els seus orgullosos deixebles, i hem heretat d’ell la mateixa fermesa i tossuderia en la defensa del territori”.

Respecte a la gestió de la pandèmia de la COVID-19, l’alcalde ha defensat com el Prat se n’ha sortit posant les persones al centre de la política i reforçant un model de ciutat basat en els valors de la igualtat i l’equitat, que ha suposat “una certesa en temps d’incertesa”.
A més, ha denunciat les males pràctiques de la nova dreta, a qui ha acusat de fer antipolítica i d’instrumentalitzar el poder judicial amb denúncies falses a fiscalia i a anticorrupció per generar fake news i amplificar-ne els titulars amb les xarxes socials, generant un clima de crispació i desafecció política entre la ciutadania.
Mijoler ha tret pit de formar part d’una organització reforçada, “capaç d’obrir, d’unir i de sumar des de l’esquerra” i ha situat a El Prat En Comú Podem com l’única garantia de que “el Prat és i seguirà sent el Prat, un espai on sentim orgull de dir que aquest és el nostre lloc al món”.
El plenari ha comptat amb l’exposició de l’últim baròmetre municipal per part de l’Alba Bou Jordà, coordinadora del Prat En Comú, que mostra al Prat En Comú Podem com a primera força en intenció de vot i en la valoració de les seves actuacions, que es veuen reflectides en l’alta satisfacció de la ciutadania i en les impressions recollides de que la ciutat ha millorat i seguirà millorant. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×