El Prat tindrà 101 habitatges cooperatius de lloguer asequible
Publicado el 2 de octubre de 2023

Dimecres es col.loca la primera pedra de la promoció.

Imatge d’arxiu.

Dimecres tindrà lloc l’acte de col·locació de la primera pedra d’una promoció d’habitatges cooperatius de lloguer assequible que es construirà a l’Avinguda Onze de Setembre. El projecte és fruit d’un conveni de cessió de sòl municipal a la COV per 75 anys i està basant en un model innovador i socialment inclusiu, ja que per primer cop es fa a Catalunya habitatge cooperatiu de lloguer i s’eliminen barreres d’entrada habituals com les aportacions inicials.

La promoció, que es preveu que estigui acabada a finals de 2025, constarà de 101 habitatges de protecció oficial amb la màxima qualificació energètica (A+). Aquest projecte és un dels tres que, amb suport de fons europeus, impulsaran la construcció de més de tres centenars d’habitatges públics o cooperatius de lloguer assequible a l’Eixample Sud en el marc del desplegament del pla local d’habitatge 2021-2027.

La promoció comptarà amb habitatges d’un , dos i tres dormitoris.

La col.locació de la primera pedra la faran l’alcalde del Prat, Lluis Mijoler i el Presidente de la COV, Antonio Pedrero i la Consellera de Territori Ester Capella.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×