El PSC comença la elaboració del seu programa amb unes jornades obertes
Publicado el 27 de febrero de 2023

Sota el lema «com t’imagines El Prat del futur», els socialistes del Prat van començar a elaborar el seu programa electoral.

El dissabte, 25 de febrer, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, els socialistes del Prat van
organitzar unes jornades obertes per començar a elaborar el seu programa electoral.

Sota el lema “Com t’imagines El Prat del Futur?” al llarg del matí de dissabte es van debatre propostes i idees de la ciutadania per incorporar al futur programa electoral que presentarà el PSC del Prat a les properes eleccions municipals.

Més de 60 persones van participar a les jornades a les que es va posar especial èmfasi a les propostes més socials.

El candidat socialista i primer tinent d’alcalde Juan Pedro Pérez, va afirmar que : “Els socialistes som els que sempre hem portat la iniciativa per transformar la societat: tant al Prat, com a Catalunya i a l’Estat. Volem seguir fent escolta activa amb la ciutadania, com ja venim fent els darrers mesos amb el tractament de diverses temàtiques com la seguretat ciutadania o els Fons Europeus”.


Els participants a la jornada es van repartit en tres àmbits de treball: Persones, Economia i Territori i a partir d’aquí es van elaborar les propostes per incorporar al programa electoral que presentaran els socialistes del Prat el proper mes de maig a les eleccions municipals.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×