El Sagnier va acollir el campionat de boxa amateur de Catalunya
Publicado el 28 de marzo de 2024

José García Giménez del Club de boxa Prat es va proclamar campió de Catalunya de pes welter.

Aquest passat cap de setmana, entre els dies 23 i 24 de Març, es van celebrar al Complex Esportiu Munucipal Sagnier, del Prat de Llobregat, uns emocionants Campionats de Catalunya de boxa Amateur 23/24.

Amb un total de 133 combats, repartits en dos dies: dissabte es van dur a terme 63 combats, seguits per 70 combats diumenge.

Aquest Campionat va demostrar l’esperit esportiu i la destresa tècnica dels boxejadors, i va oferir un espectacle ple d’acció i habilitat.

Dissabte, 23 de Març

Un dia ple d´intensitat i enfrontaments memorables on es van disputar Combats de Categoria Promeses. Junior, Jove i Elit.

Diumenge, 24 de Març

La competició es va intensificar, culminant en una jornada dominical de pura adrenalina, realitzant-se les finals a les Categories Masculina i Femenina Elit.

Tot plegat, va ser la demostració que a Catalunya la Boxa Olimpica està en plena forma, oferint-nos 133 combats plens de lliurament, superació i esportivitat.

La competició no només va ser un desplegament de força i resistència, sinó també una celebració al bon nom i noble art de la boxa, gaudint tant d’assistents com de participants d’un cap de setmana inoblidable.

De 133 combats, únicament van haver-hi tres ferides, sense més transcendència, precisant sutura, que es va realitzar in situ per l’equip de metges de ring assistents a l’esdeveniment, però no hi va haver ni una sola lesió que posés en risc la salut dels esportistes…, va ser, una competició neta i on per sobre de tot va brillar l’esportivitat i l’òptim nivell de boxejadors i preparadors.

A destacar José García Giménez del Club de boxa Prat es va proclamar campió de Catalunya de pes welter.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×