Els Mossos denuncien dos homes per pescar a l’espai natural protegit del Delta del Llobregat
Publicado el 13 de junio de 2023

Els dos homes havien accedit a la reserva natural on nidifiquen espècies protegides i està prohibit l’accés públic.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud (URMA) van denunciar administrativament, el divendres passat, dos homes per pescar en un espai natural protegit del Delta del Llobregat. També van ser denunciats per accedir a aquesta zona declarada reserva natural parcial, on nidifiquen espècies protegides i està prohibit l’accés públic.

L’actuació policial es va iniciar, la matinada de divendres, quan agents de la URMA van realitzar un dispositiu especial arran de la informació rebuda per part dels tècnics dels espais naturals del Delta del Llobregat. Aquests tècnics havien detectat la presència de pescadors furtius per les nits a la desembocadura del riu Llobregat, entre l’estany de Ca l’Arana i la platja de Ca l’Arana en plena època de nidificació.

La platja de Ca l’Arana forma part d’un espai protegit del Delta del Llobregat dedicat en exclusiva a la conservació dels seus valors naturals. Actualment està prohibit l’accés públic a aquesta platja, amb l’objectiu de protegir el medi natural de la zona.

Les dotacions policials es van adreçar al lloc i van localitzar els dos pescadors furtius. Els dos homes havien transitat per la platja de Ca L’Arana on nidifiquen espècies amenaçades, amb el risc que comporta destorbar-les en període de reproducció.

Finalment els agents van denunciar administrativament els dos homes en primer lloc per accedir a una zona declarada reserva natural parcial d’accés prohibit i, en segon lloc, per infracció de pesca continental, concretament pescar en una zona de refugi.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×