Encesa de llums de Nadal
Publicado el 25 de noviembre de 2022

L’acte per celebrar i escenificar l’encesa dels llums de Nadal tindrà lloc demà, dissabte, 26 de novembre, a les 19 h a la Plaça de Catalunya del Prat. 

Quan ja queda menys d’un mes per a les festes, demà, dissabte 26 de novembre, s’encendran els llums de Nadal pels carrers del Prat.

Concretament, els llums de Nadal s’encendran a les 19 h, quan tindrà lloc un acte per celebrar i escenificar el moment en què s’il·luminaran els diferents carrers del Prat des d’ara i fins passades les festes.  

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i de la regidora de Comerç i Turisme, Marina García, juntament amb representants del teixit comercial de la ciutat. Tambe estarà amenitzat amb la música de la Bandarra Street Orkestra, que prèviament a l’encesa de llums també farà una actuació itinerant pels carrers de la ciutat a partir de les 18 h.

La mateixa tarda de dissabte, es podran trobar a la Plaça de Catalunya, entre les 17 i les 20 h, parades d’artesania de El Prat Crea Associació Artesana a la zona de la pèrgola.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×