Ens tanquen les sales d’estudi del Cèntric
Publicado el 5 de diciembre de 2023

Carta dels lectors. El Prat al día publica íntegrament les cartes dels seus lectors sense aplicar cap retallada ni censura. Es per això que les opiniones expresades pertanyen en exclusiva als seus autors.

Porto unes setmanes, enviant mails, posant fulls de reclamacions i queixes i no obtinc resposta ni per part de la Biblioteca Antonio Marín, ni les Joventuts ni l’Ajuntament.

Al nostre municipi tenim unes sales d’estudi que com el seu nom bé indiquen són sales d’estudi designades per les necessitat dels estudiants, els darrers anys arrel de moltes queixes aquestes sales es van obrir per període d’examens finals, i estaven plenes dia rere dia, ja que és un servei que si tu dones als estudiants, aquests ho utilitzaran.
Aquest any a dia 5 de desembre, les sales d’estudi no tenen un horari establert per aquest període, perquè no els hi dona la gana d’obrirles.

Les joventuts, biblioteca i Ajuntament no fan més que passar-se la pilota entre ells sense donar una solució, i la solució és tan fàcil com oferir el servei que han de donar.
Diuen que les d’espesses que generen aquestes sales obertes és massa gran, bueno… el nostre Ajuntament el 2019 va ser un dels més rics en l’àmbit de renda bruta, i des d’aquell any no és que hagi baixat molt més en el rànquing.

És vergonyós, que els estudiants haguem de marxar cada cap de setmana i en època d’examens a Barcelonaen  perquè les sales d’estudi del nostre Municipi no estiguin obertes.

És inacceptable, i deixa molt a desitjar aquest «servei públic i de qualitat» que diuen que donen.

No s’està demanant una altra cosa que obrin les sales amb l’horari dels darrers anys i donin el servei que toca donar, ni més ni menys, però és molt trist que una estudiant universitària hagi de queixar-se reiteradament perquè obrin aquestes sales, i que no hi hagi una resposta, repeteixo he enviat un total de 6 emails adjuntant a tots ells a l’Ajuntament, Joventuts i cèntric i en cap moment hi ha hagut una resposta, i molt menys una solució a aquesta queixa.(APP)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×