ERC presenta a Jordi Ibern com a candidat a la alcaldía del Prat
Publicado el 29 de noviembre de 2022

El candidat fa una crida a fer del Prat un lloc millor.

El dissabte 26 de novembre, a les 12 del migdia, un centenar de persones es van reunir a la sala dactes del Cèntric per assistir a la presentació pública de Jordi Ibern com a candidat dEsquerra Republicana a lalcaldia del Prat. Conjuntament amb el Conseller dEmpresa i Treball, Roger Torrent, Ibern va exposar quina és la seva visió de ciutat pels propers anys i com els republicans poden contribuir a fer de la ciutat un lloc millor.

A dia d’avui, El Prat porta 15.943 dies de govern municipal de Comuns, amb totes les seves variants anteriors, i una gran part d’aquests dies en coalició amb els socialistes. 43 anys, 7 mesos i 23 dies va insistir Ibern.

«Un govern que porta ja masses anys governant, sense frescor, sense noves idees».

Un govern, afirmava el candidat, que va trigar fins a 4 anys a decidir assumir la proposta feta per Esquerra de baixar fins als 60 anys l’edat per poder gaudir de la targeta rosa de transport públic, o fins a 5 anys per aprovar un pla d’enllumenat que encara no ha donat els seus fruits i que tothom espera. Per Ibern, El Prat pot ser millor, però necessita de més empenta.

El Prat pot ser més igualitari, va insistir Ibern, amb més formació o accés a serveis bàsics, com podrien ser els funeraris, que va proposar de remunicipalitzar davant dels preus abusius actuals. El Prat pot ser més segur, oferint millor accés a un habitatge digne o un enllumenat públic de qualitat. El Prat, va insistir també, pot ser un lloc que ofereixi millor oci nocturn als nostres joves o una millor connectivitat amb la resta del Baix Llobregat. En aquest sentit, Ibern va anar desplegant tot un seguit d’idees i propostes per un Prat que, creu, pot ser millor del que ja és. Tenim 6 mesos per canviar desil·lusió per il·lusió, conformisme per ambició i clientelisme per democràcia. Som la gent convençuda que El Prat pot ser millor va concloure fent referència a les eleccions municipals del proper mes de maig del 2023.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×