Es imperfect obtè un Premi Delta 2023.
Publicado el 16 de noviembre de 2023

L’entrega es va realitzar a Viladecans el Passat día 9

El Passat día 9 l’auditori Cubic de Viladecans va acollir l’entrega dels Premis Delta 2023.

Els premis Delta, de caràcter bianual, tenen l’objectiu de donar suport i reconèixer l’activitat emprenedora i el dinamisme empresarial present en Castelldefels, el Prat, Gavà, Sant Boi i Viladecans.

Cadascun dels municipis atorga un premi entre les iniciatives empresarials de nova creació presentades a la seva ciutat.

En representació del Prat va acudir el primer tinent d’alcalde Juan Pedro Pérez qui va entregar el guardó a es imperfect, empresa social activista que lluita contra el malbaratament alimentari, a favor de l’alimentació saludable i sostenible i que ofereix oportunitats laborals per a col·lectius en risc d’exclusió.

També van quedar com a finalistes de la nostra ciutat;

Delta Depot, del Prat de Llobregat, dedicada a l’emmagatzematge, rentat i manteniment de contenidors marítims buits. El seu sistema és pioner de control i execució de les piles dels contenidors que entren al taller per reparar-los.

Heres Social, del Prat de Llobregat, cooperativa que ofereix serveis d’innovació social, emprenedoria amb triple impacte, sostenibilitat i avaluació d’impacte, comunicació transformadora, finançament alternatiu i millora contínua.

Els reconeixements no són econòmics i consisteixen, per als guanyadors, amb una mentoria de dues hores sobre disseny, comunicació i publicitat. Tots els finalistes disposaran de l’elaboració professional d’un vídeo promocional de 20 segons.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×