Esquerra Republicana presenta equip i  programa electoral
Publicado el 20 de mayo de 2023

El darrer dijous 18 de maig, a les 19 del vespre, prop de 180 persones es van reunir a la Plaça Mestre Estalella, rere el Cèntric, per assistir a la presentació pública de l’equip i el programa liderat per en Jordi Ibern com a candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia del Prat. Conjuntament amb el Senador d’ERC a Madrid, Robert Masih, Ibern i el seu equip van exposar quina és la seva visió de ciutat pels propers anys i com els republicans poden contribuir a fer de la ciutat un lloc millor.

Acompanyaven al candidat l’Ariadna Valezka Sánchez, com a número dos de la llista, les actuals regidores Mica Blázquez i Meritxell Charavia, el candidat del Jovent Republicà, en Miki López, i d’altres companys com en Antonio Guevara, Marta Xirinachs, Kamaljit Kaur Ram, Gerard Roig i Andrea Tena. Entre tots i totes elles, van anar desgranant el programa de govern amb el que els republicans esperen governar i millorar la ciutat.

Ibern va reivindicar la feina d’Esquerra Republicana i els seus valors, deixant clar que el lidera “un equip humà amb uns valors clars: republicans d’esquerres, feministes, ecologistes, sobiranistes. Hi ha qui diu que això no va de sigles! I tant que sí! Això va de valors, va de principis i va de les persones que encarnen aquests principis! Nosaltres no volem amagar pas les nostres sigles i estem molt orgulloses de la feina feta per la ciutat i dels nostres 92 anys d’història de lluita pel país i la seva llibertat.”Per Ibern, El Prat pot ser millor, però necessita de més empenta. Necessita un govern republicà. En aquest sentit, va afegir, “treballarem per incorporar-nos a projectes d’innovació i recerca científica que facilitin la instal·lació d’equipaments punters de recerca i universitaris a la ciutat, que generin inversions i feines de qualitat pel jovent; facilitarem la instal·lació d’un nou Centre de Salut a Cal Gana i el soterrament del pàrquing per tenir més aparcament públic alhora que tots podem gaudir d’un espai públic pacificat i per a tothom; i pretenem, també, reconvertir espais industrials sense ús dins la ciutat, com podria ser Cal Saiu (prop de La Capsa) per tal que esdevinguin zones on poder construir habitatge públic”. Ibern i el seu equip diuen estar convençuts que El Prat pot ser millor i que, per tant, cal omplir les urnes de vots republicans el proper 28 de maig. (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×