Esquerra Republicana reitera el seu rebuig al canvi d’espai per celebrar la diada de Sant Jordi
Publicado el 23 de abril de 2024

Proposa una solució per l’any 2025

Esquerra Republicana del Prat de Llobregat, tal i com ja va fer els anys anteriors, rebutja la decisió de l’equip de govern de la ciutat, de comuns i socialistes, en relació al canvi d’ubicació de la celebració de Sant Jordi. En aquests anys passats, els republicans van mostrar la seva disconformitat amb la manca de diàleg de l’equip de govern en relació a aquesta matèria, cosa que reiteren aquest any.

Davant la disconformitat sobre aquesta decisió, Esquerra Republicana del Prat ha decidit no ocupar l’espai que l’equip de govern li havia reservat al Fondo d’en Peixo. En Jordi Ibern, regidor i portaveu d’ERC a l’Ajuntament, ha remarcat que “a aquest equip de govern li manca escoltar les peticions dels principals afectats quan critiquen aquest canvi que, inicialment, es va fer per manca d’espai i per afrontar la sortida de la pandèmia de la Covid 19”.

Volem posar en valor la feina dels comerços dels Carrers Frederic Soler, Ferran Puig i de la Plaça de la Vila, indrets on, històricament, s’han realitzat els actes de la diada de Sant Jordi provocant una circulació extraordinària de persones, fins i tot, en dies de pluja i que a dia d’avui, estem veient com estan tancant comerços.

De fet, la nostra voluntat és retornar aquesta festa al seu lloc anterior si així ho volen els principals afectats. Per això, des d’Esquerra Republicana del Prat “proposem iniciar la instal·lació de les carpes de les entitats, de les llibreries i de les floristeries des de la cruïlla del Carrer Frederic Soler amb l’Avinguda de Montserrat, passant pel Ferran Puig, Plaça de la Vila i Jaume Casanovas per acabar al Parc del Fondo d’en Peixo on proposem que s’instal·lin les carpes de les formacions polítiques i on s’acabi la jornada amb la tradicional ballada de sardanes i, si s’escau, en una gran festa”.

Tal com reclama en Jordi Ibern, “la diada de Sant Jordi ha de ser una diada per les llibreries, per les floristeries i per les entitats de cultura i lleure”.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×