Esquerra Republicana reitera el seu rebuig al canvi d’espai per celebrar la diada de Sant Jordi
Publicado el 19 de abril de 2023

Esquerra Republicana del Prat de Llobregat, tal i com ja va fer l’any passat, rebutja la decisió de l’equip de govern de la ciutat en relació al canvi d’ubicació de la celebració de Sant Jordi d’enguany. L’any passat els republicans van mostrar la seva disconformitat amb la manca de diàleg de l’equip de govern en relació a aquesta matèria, cosa que reiteren aquest any.

Davant la disconformitat sobre aquesta decisió, Esquerra Republicana del Prat ha decidit no ocupar l’espai que l’equip de govern li havia reservat al Fondo d’en Peixo. En Jordi Ibern, regidor i portaveu d’ERC a l’Ajuntament, ha remarcat que “per governar, cal parlar i dialogar. Si governem, procurarem consensuar aquests canvis amb els principals afectats. En aquest cas, els i les comerciants de la Plaça de la Vila i els Carrers Ferran Puig i Frederic Soler i els veïns del Nucli Antic en general. De fet, és la nostra voluntat retornar aquesta festa al seu lloc anterior si així ho volen els principals afectats. Aquest any han procurat arreglar la mala decisió de l’any passat oferint un dia de comerços al carrer de cara a dissabte 22 d’abril. Però què faran l’any vinent quan Sant Jordi caigui en dia laborable?”

En comptes d’ocupar l’espai del Fondo d’en Peixo, Esquerra Republicana obrirà la seva seu al Carrer Jaume Casanovas 186 durant el matí del 23 d’abril. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×