Esquerra Republicana reprèn el Sopar de la República  
Publicado el 25 de abril de 2023

L’Associació Picacrestes rep de mans de la Consellera Tània Verge el 15è Premi Alcalde Josep Gibert.

Esquerra Republicana del Prat de Llobregat ha reprès, després de tres anys,el seu tradicional Sopar de la República. Aquest és, de fet, l’edició número 31 d’aquest sopar que es va haver d’anul·lar durant tres anys degut a les restriccions de la pandèmia. Amb aquest sopar els republicans commemoren la proclamació de la República Catalana per part del President Francesc Macià el 14 d’abril del 1931. Proclamació també aprovada per l’Ajuntament del Prat del moment, liderada pels republicans.  

En aquesta ocasió van gaudir de l’assistència de la Consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, la qual es va dirigir al públic reivindicant la feina feta des del Govern de Catalunya en defensa de la igualtat efectiva entre homes i dones i l’eliminació del racisme arreu del país.  

En concordança amb la consellera i el seu discurs feminista, el candidat a l’Alcaldia del Prat, en Jordi Ibern, es va adreçar al públic fent palès el compromís dels republicans pratencs amb la igualtat efectiva. En aquest sentit, va anunciar la presència de catalans i catalanes d’orígens diversos a la llista per les eleccions municipals i de 3 dones entre les 5 primeres persones de la llista, aquest és un equip guanyador, amb empenta i jove, que vol governar i transformar la ciutat per fer-la un lloc millor per a tothom.  

Finalment, l’Associació Picacrestes – Colla Dansaire del Prat de Llobregat va rebre el 15è Premi Alcalde Josep Gibert que atorguen els republicans cada any a una entitat local per la seva feina exemplar per fer de la ciutat un lloc millor on viure. La tasca ingent dels Picacrestes per recuperar els balls tradicionals de la ciutat i d’altres indrets dels Països Catalans son un exemple en aquets sentit.  (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×