Gerard Valverde demana augmentar el sòl industrial per evitar la fugida d’empreses del Prat
Publicado el 21 de enero de 2023

Junts pel Prat, proposa augmentar el sòl industrial i millorar els polígons industrials de la ciutat per evitar la fugida d’empreses.

El candidat a l’alcaldia Gerard Valverde ha exigit a l’ajuntament l’aplicació de mesures urgents per aturar i revertir l’actual situació de fugida d’empreses dels polígons del municipi, incloent canvis urbanístics per permetre l’augment de sòl industrial, millora dels aparcaments per a tot tipus de vehicles i de la mobilitat i la simplificació dels tràmits administratius.

La marxa recent de Vueling (2022, trasllat a Viladecans) i propera de Volkswagen (2023, trasllat a la Zona Franca), més l’abandonament d’algunes empreses logístiques més petites, apunten a un problema molt bàsic de competitivitat amb l’entorn, degut -en opinió del candidat de Junts pel Prat- a una manca clara de voluntat política, que suposa la pèrdua de riquesa, de llocs de treball i també d’ingressos fiscals per l’Ajuntament.

En paraules d’en Gerard Valverde, el Prat hauria d’acompanyar l’expansió urbanística necessària per donar resposta al creixement de la seva població amb les facilitats per possibilitar la creació de llocs de treball de qualitat i proximitat, mantenint i encoratjant la permanència de les empreses ja existents, i atraient la instal·lació de noves d’alt valor afegit. En una ubicació estratègica com la del nostre municipi -Aeroport, port, Barcelona, Eix mediterrani- això passa necessàriament per desenvolupar tot el potencial de les zones industrials i logístiques, garantint sempre la integritat dels espais naturals de la ciutat. (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×