Gerard Valverde demana la conservació integral dels carrers Major, Urgoiti i Ponsich afectats pel Prat Nord
Publicado el 29 de octubre de 2022

Junts pel Prat, presentarà al·legacions per assegurar la conservació integral dels carrers Majors, Urgoiti i Ponsich davant la nova aprovació del projecte de Prat Nord.

L’alcaldable de Junts pel Prat, Gerard Valverde, ha anunciat la presentació d’al·legacions davant el projecte urbanístic del sector Seda-Paperera en el context de la construcció del Prat Nord orientades a garantir la conservació integral dels carrers Major, Urgoiti i Ponsich.


El candidat juntaire, sosté que els veïns d’aquesta zona fa masses anys que viuen en la incertesa absoluta degut a un projecte que fa molts anys que dura, que ha patit diverses reformulacions pel camí i que ha restat aturat durant molt de temps per la crisi del totxo.


Considera, que ara que el nou projecte es troba en una segona aprovació inicial, després d’una primera aprovació l’any 2020 que ha patit diverses modificacions, algunes en positiu com ara l’eliminació de la pendent i el soterrament de l’autovia de Castelldefels (defensades històricament per la seva formació política i promogudes pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat) és el moment de fer un pas més enllà.


En aquest sentit, des de la formació política defensen la necessitat d’oferir garanties als veïns per a que es vegin degudament compensats per anys i anys d’incertesa i d’abandonament i garantir que els seus carrers i les seves llars es conservaran de forma integral alhora que s’assegurarà el manteniment d’una zona que forma part del centre històric i del Nucli Antic de la ciutat.


Per altra banda, el candidat de Junts pel Prat, denuncia l’abandonament crònic del barri que pateix problemes d’ocupacions i de manca de neteja i insta a l’Ajuntament a prendre solucions urgents.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×