Gerard Valverde demana la creació d’un Consell Municipal de Festa Major.
Publicado el 16 de septiembre de 2022

El representant de Junts pel Prat ha presentat la seva proposta davant L’ajuntament amb l’intenció de fer més participativa la festa major.

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia del Prat, Gerard Valverde, ha demanat a l’Ajuntament la creació d’un Consell Municipal de Festa Major per facilitar la participació dels veïns i veïnes de la ciutat amb el seu corresponent Reglament de funcionament.


L’objectiu de la mesura és el de deixar enrere un model on les principals decisions de la Festa Major es prenen en un despatx per transitar cap a un altre més obert on la ciutadania hi pugui participar i dir-hi la seva per confeccionar un programa de Festes veritablement participatiu.


Algunes propostes similars s’estan implementant a altres municipis amb l’objectiu d’obrir la Festa Major a les entitats i als veïns tot inspirant-se en exemples de llarga trajectòria com és el cas de Vilafranca del Penedès.


Segons el candidat juntaire, la Festa Major constitueix un dels esdeveniments més importants de les ciutats i també una magnífica oportunitat per fer comunitat i reivindicar la identitat dels pobles i ciutats, i per tant una mesura d’aquest tipus permetria empoderar la ciutadania i fer que se sentís més seva i pròpia aquesta festivitat.


Per altra banda, Valverde també ha sol·licitat que l’Ajuntament es faci càrrec de les mesures de protecció de les llars davant dels espectacles de foc que es fan al carrer per on circulen, tenint en compte que en aquestes hi viu un col·lectiu important de gent gran.
Des de Junts pel Prat, manifesten la voluntat de seguir fent propostes per generar més espais de participació ciutadana on els pratencs i pratenques i també les entitats puguin expressar la seva veu i codecidir sobre les principals qüestions que afecten a la vida de la ciutat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×