Gerard Valverde demana reforçar i ampliar l’enllumenat de Nadal per ajudar al comerç local
Publicado el 17 de diciembre de 2022

Junts pel Prat, proposen reforçar i ampliar l’enllumenat de Nadal a tota la ciutat del Prat amb l’objectiu d’ajudar el comerç local en un moment econòmic complicat.

El candidat a l’alcaldia, Gerard Valverde Polo, ha demanat a l’Ajuntament del Prat reforçar i ampliar l’enllumenat nadalenc a la ciutat per tal d’incentivar la compra al comerç nadal i facilitar que la campanya de Nadal d’aquest any sigui un èxit.
El candidat local, afirma que aquest any l’enllumenat nadalenc és més pobre que el d’anys anteriors especialment en punts com ara la Carretera de la Marina, tal i com li han manifestat diversos comerciants de la ciutat. En aquest sentit, l’alcaldable sosté que aquest fet perjudica al comerç local que ve de patir els efectes de la pandèmia i que càrrega amb l’alça del preu de l’energia i amb els costos de la inflació.
Des de Junts pel Prat, manifesten ser plenament conscients de l’alça en el preu de l’energia i per aquest motiu es mostren favorables a mesures d’estalvi energètic com ara l’apagada en hores intempestives i de poca o nul·la circulació de veïns i veïnes al carrer.
No obstant, sostenen que l’Ajuntament ha de reforçar l’enllumenat de Nadal als eixos comercials i ampliar-lo a altres punts si convé, i assumir-ne el sobrecost energètic que aquest fet pugui suposar, sense oblidar que l’Ajuntament del Prat té un dels pressupostos municipals més grans de Catalunya i que per tant se’n pot fer càrrec perfectament.
La formació local expressa la seva voluntat de seguir fent propostes per millorar la ciutat i fa una crida als veïns i veïnes del Prat a fer les compres de Nadal al comerç local de la ciutat.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×