Gerard Valverde demana un pla de xoc municipal contra la inflació
Publicado el 14 de enero de 2023

Junts pel Prat, proposa impulsar un pla local de xoc contra la inflació amb l’objectiu d’ajudar a les famílies i al comerç local.

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, ha sol·licitat a l’equip de govern de la ciutat un pla de xoc municipal per ajudar a pal·liar l’impacte de la inflació i de l’alça del preu de l’energia sobre les famílies, els comerços i les empreses del Prat.
L’alcaldable sosté que la situació econòmica està afectant directament a la butxaca dels veïns i de les empreses i per això demana un esforç extraordinari per part de les administracions per ajudar-los a suportar la càrrega.
La proposta, que es presentarà els propers dies en format d’al·legació als pressupostos municipals, té dues línies d’actuació fonamentals. La primera és la creació d’un bo social d’energia municipal que en cap cas pretén substituir el bo social elèctric que ofereix l’Estat per a persones vulnerables sinó que pretén ser una ajuda econòmica que arribi a aquells col·lectius, que tot i quedar fora dels requisits per optar al bo estatal, tenen serioses dificultats per pagar la llum degut a la situació econòmica actual.
Des de Junts pel Prat demanen una partida d’un milió i mig d’euros per impulsar aquest bo energètic local. La segona línia d’actuació consisteix en reforçar bons comerç per tractar d’ajudar al comerç local amb una dotació pressupostària d’un milió d’euros, triplicant els recursos que s’hi van destinar l’any 2022.
Des de Junts pel Prat defensen que cal posar tota la capacitat i recursos de l’Ajuntament del Prat, el segon més ric de Catalunya, per ajudar als veïns i a les empreses de la ciutat. (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×