Gerard Valverde demana una reserva d’un 15% d’habitatge social i tutelat per la gent gran al Prat Nord
Publicado el 5 de noviembre de 2022

Junts pel Prat, en el marc de les al·legacions que presentarà al projecte davant la seva segona aprovació inicial,demanará una reserva del 15% d’habitatge social i tutelat per a gent gran al futur barri del Prat Nord.

El candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat, Gerard Valverde ha demanat la reserva d’un 15% del total de l’habitatge de protecció oficial que es construirà al futur barri del Prat Nord per gent gran amb els corresponents serveis d’atenció inspirant-se en la modalitat de pisos tutelats. Això representaria més de 350 habitatges d’aquesta modalitat.
La proposta que es presentarà els propers dies en el marc de les al·legacions que presentarà la formació a la 2a aprovació inicial del Projecte urbanístic Seda-Paperera pretén donar resposta a la falta de places de residències per a gent gran a través d’una solució intermèdia entre seguir residint al propi habitatge i entrar a un centre per a gent gran, que permet comptabilitzar l’autonomia de la persona amb el fet de rebre una atenció de proximitat.
La formació política destaca que els estudis demoscòpics demostren que la gent gran prefereix residir a casa seva el major temps possible abans que es faci necessari accedir a un altre tipologia de centre. Per aquest motiu, la modalitat d’habitatge tutelat o assistit està guanyant força arreu del territori i s’està consolidant com a alternativa. Per aquest motiu, el candidat juntaire demana aprofitar la construcció del nou barri del Prat Nord per tractar de donar solucions a una problemàtica que afecta a moltes famílies de la ciutat.
Des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat de seguir treballant per millorar la qualitat de la gen gran del Prat i també de les seves famílies. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×