Gerard Valverde demana una reserva d’un 25% d’habitatge social per a joves al Prat Nord
Publicado el 11 de noviembre de 2022

Junts pel Prat, presenta al.legacions demanant una reserva del 25% d’habitatge social per a gent jove al futur barri del Prat Nord.

El candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat, Gerard Valverde ha demanat la reserva d’un 25% del total de l’habitatge de protecció oficial que es construirà al futur barri del Prat Nord per a gent jove de 18 a 35 anys.
La proposta, que es presentarà els propers dies en forma d’al·legació a la 2a aprovació inicial del Projecte urbanístic Seda-Paperera, pretén donar resposta a un dels col·lectius que pateix més el problema de l’accés a l’habitatge com és el de la gent jove. El jovent del Prat no és aliè a aquesta problemàtica que l’afecta profundament.
La formació política destaca que aquesta reserva suposaria la construcció de més de 600 habitatges per a la gent jove, fet que ajudaria a pal·liar de forma significativa el problema d’accés a l’habitatge d’aquest col·lectiu. El candidat juntaire, destaca que aquesta mesura és una de les accions incloses al projecte d’Estratègia per a l’Emancipació Juvenil impulsat per la formació política a través de la Direcció General de Joventut i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya per a aplicar a les futures promocions d’habitatges públics.
Des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat de seguir treballant per oferir garanties i oportunitats al col·lectiu jove de la ciutat per a què puguin tirar endavant el seu projecte de vida, sense haver de marxar a altres municipis.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×