Gerard Valverde fa la seva presentació pública com a candidat a l’alcaldia
Publicado el 24 de noviembre de 2022

Valverde assegura que veu a la ciutadania amb ganes de canviar l’alcaldia del Prat.

El dimarts dia 22 de novembre va tenir l’acte de presentació d’en Gerard Valverde com a candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat al Centre Cívic Palmira Domènech. L’acte va comptar amb més d’un centenar d’assistents.
El candidat pratenc va estar acompanyat per qui fou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, pel conseller Jaume Giró i per l’ex-secretari general de la formació, Jordi Sànchez i per l’ex-alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals. Tots tres varen destacar la preparació i empenta del jove candidat a l’hora que van elogiar la seva vocació de servei públic a la ciutat del Prat per damunt de qualsevol altre cosa.
El candidat local va destacar que es percep esgotament per part de la ciutadania de l’actual govern local dels comuns i també ganes de canvi al timó del consistori. També va denunciar el patrimonialisme que exerceix la formació política que governa la ciutat des de fa més de 40 anys i que va posar diversos obstacles a que l’acte es celebrés en un espai municipal, fins que l’amenaça del candidat a elevar la qüestió a instàncies superiors va fer que es pogués acabar celebrant.
L’alcaldable va situar la promoció econòmica, la lluita contra la inseguretat i les ocupacions il·legals, la construcció d’habitatge social i la defensa del patrimoni cultural i natural de la ciutat com a prioritats de la seva acció política.
En aquest sentit, el candidat va manifestar la seva voluntat de seguir treballant i comptant amb tothom per construir un projecte polític que faci del Prat una ciutat de referència arreu del país.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×