Gerard Valverde i l’ex-Conseller Jaume Giró es troben amb empresaris del Prat
Publicado el 3 de febrero de 2023

Gerard Valverde, conjuntament amb l’ex-conseller d’Economia, Jaume Giró, van tenir una trobada amb diversos empresaris locals per tractar els reptes econòmics de la ciutat pels propers anys.

El passat dimecres dia 1 de febrer, el candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde es va trobar, conjuntament amb l’ex-Conseller d’Economia Jaume Giró amb diversos empresaris i representants del teixit econòmic de la ciutat per tractar els reptes econòmics que té el Prat els propers anys.

Durant la trobada, en el marc d’un dinar a l’Hotel Ciutat del Prat, els assistents van compartir impressions i opinions sobre l’estat actual de l’economia de la ciutat i sobre les principals problemàtiques que tenen les empreses. En aquest sentit, es va posar damunt de la taula la necessitat de acabar amb la manca de sòl industrial a la ciutat que suposa un fre a l’atracció de noves empreses i inversions a la ciutat. Per altra banda, també es va parlar de la necessitat d’impulsar iniciatives encarades a reforçar les compres menors i el foment del comerç local.

Una de les altres qüestions que es van tractar durant al trobada va ser el recent acord de pressupostos de la Generalitat entre el Tripartit format per ERC, el PSC i els comuns, on s’ha introduït la qüestió de l’ampliació de l’aeroport del Prat i que a l’espera de conèixer més informació, va rebre el rebuig de la formació local de Junts.

Des de Junts pel Prat van manifestar la necessitat de donar suport al teixit econòmic i comercial de la ciutat per fomentar la creació de riquesa i d’ocupació i fer que el Prat deixi de ser un dels municipis amb més atur de tota la comarca.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×